Joogaa ulkona – Yoga outside

Ennen liikuntakieltoani kerkesin tehdä muutaman joogaharjoituksen ulkona. Se oli ihanaa! Niin paljon ilmaa ja happea. Ylöspäin katsoessa näkyi vain taivas! Ja kun kurkotti kohti taivasta, todellakin kurkotti kohti taivasta. Lämmin tuuli ja puiden havina. Ja muurahaiset! Niitä vilisi matolla vähän väliä.

IMG_0640

Kyllä siinä ulkona harjoittelemisessa on ihan eri fiilis. Mä harjoittelin vielä ennen näitä helteitä, joten ei päässyt tulemaan edes liian kuumakaan. En tiedä sitten millaista kuumalla kelillä olisi yrittää jaksaa joogata ulkona. Jaksaisiko sitä?

IMG_0639

Tarttis varmaan vaan asentaa telkkari ulos kun läppärin tai tabletin näyttö on mun mielestä vähän hankala! 😉 En oo vielä keksinyt hyvää paikkaa mistä sen näkisi kokoajan. Tuolilla se on liian korkealla kun tehdään asanoita maton tasolla ja sitten taas lattialla se on liian matalalla kun ollaan seisaallaan.

IMG_0672

Ikävä joogaa! Täytyy jossain vaiheessa ruveta varovasti koittamaan, että mitä sitä pystyisi jo tehdä. Tarttee keksiä ihan omat harjoitukset! Se joogassa on myös mukavaa, että sitä pystyy soveltamaan – helpottamaan ja vaikeuttamaan tarvittaessa. Toivottavasti nyt ilmat säilyy vielä suht lämpiminä niin pystyy sitten vielä jatkossakin harjoittelemaan ulkona!

IMG_0636

I did a few exercises outside and it was really nice. So much fresh air and when I looked up in to the sky all I could see was the endless sky. The wind was warm and the trees made such a nice, soft, sound. Weather was nice because it wasn’t too hot. And the ants! They were all over the mat.

I miss yoga! I have to try if I could exercise even a little bit. I like the fact you can easily make the yoga exercises suitable for you. I hope the weather stays warm so I could do yoga outside until the autumn!

Jätä kommentti