Parit viinisuositukset kesälle – Wine recommendations for the summer

Juhannuksena tuli maistettua muutamia kuplivia. Siis todellakin ihan vain muutamia sillä vietimme juhannusta kotosalla. Tänään käväisimme mökillä, mutta muuten olemme olleet kotona.

Eilen juotiin lasilliset laivalta ostettua J.P. Chenet Sparkling Rose Ice Edition Demi-Sec:iä. Pullo oli niin ihanan pinkki, että oli pakko ostaa se! Ja onneksi ostin, sillä se osoitteustui varsin hurmaavaksi kuplivaksi.

IMG_0360

Eiliset lasilliset meni ilman jäitä ja äsken luinkin, että kuohuva kuuluisi nauttia jäiden kera. Maut tulisivat parhaiten esiin.

IMG_0359

IMG_0357

Viini osoittautui tosi hyväksi. Maku oli oikeasti tosi jännä ja ainutlaatuinen! En ihan tähän hätään keksisi toista samanlaista kuohuvaa. En sitä nyt rupea sen enempää esittelemään, koska ei minusta siihen ole. Sanon vaan, että kokeilkaa! Oli todellakin positiivinen yllätys.

IMG_0362

Tänään Topi teki meille valkoviinimojitot Viinityttää -blogin inspiroimana. Tosi raikas, kesäinen, juoma!

IMG_0386

IMG_0387

Meidän mohitoihin tuli valkoviiniä, minttua, sokeria, sitruunaa, limeä, jäitä ja erikoisuutena sitruunamelissaa.

IMG_0390

Hyvää oli! Kannattaa kokeilla sitäkin. Maistoin muuten äsken pinkkiä J.P. Chenet:iä jäiden kanssa ja olihan se kieltämättä parempaa! Maku todellakin tuli erilailla esille. Hyvää ilman jäitä ja vielä parempaa jäiden kanssa!

IMG_0396
Jäiden kanssa. – With ice.

Here’s two wine recommendations for the summer! First one is J.P. Chenet Sparkling Rose Ice Edition Demi-Sec. I bought the bottle from a cruise because of it’s pink color and it turn out to be a great summer wine! Quite a unique flavor that I highly recommend! And remember to drink it with ice.

Tonight we had a glass of white wine mojito inspired be Viinityttää blog. Our mojito had white wine, sugar, mint, lime, ice and as a specialty lemon balm. It was a refreshing summer drink too! It’s worth giving a try. Enjoy!

-Riika

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s